"Wing Chun Feniks"

Wing Chun Feniks vzw
"Don't Think, Just Feel!"

Worldwide Grandmaster Martial Arts Award.


*Proefles

"Te Provinciaal Domein Puyenbroeck Wachtebeke"

sub index 2Ontdek de Kracht van ZelfontwikkelingJouw Eerste Stappen in Onze Proefles

Welkom bij onze gratis proefles! Om het meeste uit je ervaring te halen, vragen we je om het volgende mee te nemen:

Benodigdheden:

Zwarte trainings- of joggingbroek
Wit T-shirt
Gympen zonder zwarte zolen
Zorg ervoor dat je 5 à 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.
Verloop van je Proefles:

Na een verkwikkende warming-up geeft onze instructeur een informatieve sessie over de technische, fysieke en mentale aspecten van ons systeem. Dit is jouw kans om vragen te stellen en meer inzicht te krijgen. De praktijkles volgt, gevolgd door een rustige cooling-down. Als je besluit lid te worden, staat het secretariaat klaar om je meer informatie te verstrekken.

Wat je kunt verwachten:

Tijdens je eerste proefles dagen we je uit om zowel je zwakke als sterke punten te ontdekken, waardoor je een dieper begrip van jezelf ontwikkelt. De kern van onze trainingen is het versterken van weerbaarheid.

Vervolglessen:

In de daaropvolgende lessen leer je de basisvaardigheden die je kunt toepassen tijdens het sparren. Maak je geen zorgen als je conditie niet meteen optimaal is; dit komt vanzelf.

Kwaliteit staat voorop:

Wij bieden 3 dagen les per week om kwaliteit te waarborgen. We investeren tijd in onze leden om technieken in te slijpen en te perfectioneren. Neem de tijd om na te denken voordat je lid wordt, want consistentie in training is cruciaal voor deze sport. Er zijn geen verplichtingen verbonden aan de proeflessen. Als je na de proefperiode andere keuzes maakt, respecteren wij dat volledig en wensen we je het allerbeste toe.
hier een pdf formulier om in te vullen
en in orde te zijn met de verzekering,,,,,* © 2013 - 2024 |Alle rechten voorbehouden.| WCFVZW
.