"Wing Chun Feniks"

Wing Chun Feniks vzw
"Don't Think, Just Feel!"

Worldwide Grandmaster Martial Arts Award.


Wing Chun


"Belangrijke Mededeling"
Wing Chun Academie Zelzate vzw.

WCAZVZW

op 20/11/2023

veranderd in

WCFVZW

Wing Chun Feniks vzw
www.wingchunfeniks.be"Belangrijke Mededeling:
Wing Chun Feniks vzw

<h1> Naamswijziging en Nieuw Logo </h1
EINDELIJK NA 13 JAAR!!!!!!

Belangrijke Mededeling: Naamswijziging en Nieuw Logo

Beste leden, sympathisanten en bezoekers van Wing Chun Feniks,

Wij hopen dat deze brief u in goede gezondheid bereikt. Het is met genoegen dat wij u op de hoogte willen stellen van enkele opwindende veranderingen binnen onze organisatie die we recentelijk hebben doorgevoerd. Na een periode van 13 jaar werd eens tijd,
Als Wing Chun Academie zijn we trots om onze nieuwe identiteit met u te delen:

vanaf nu gaan we verder als "Wing Chun Feniks."

Waarom deze verandering?

Na meer dan een decennium van groei, toewijding en toewijding aan de kunst van Wing Chun, hebben we besloten dat het tijd is voor een nieuwe fase. De naam "Wing Chun Feniks" weerspiegelt niet alleen onze toewijding aan het versterken van onze vaardigheden en kennis, maar symboliseert ook een hernieuwde geest en energie binnen onze gemeenschap.

Wat verandert er nog meer?

Samen met de naamswijziging hebben we ook ons logo en kleurenpalet vernieuwd. Ons nieuwe logo, doordrenkt met de symboliek van de feniks, belichaamt kracht, vernieuwing en transformatie. De kleuren goud, rood, zwart en grijstinten zijn zorgvuldig gekozen om onze identiteit te versterken en een eigentijdse uitstraling te geven aan ons gedachtegoed.

Wat betekent dit voor u?

Voor onze gewaardeerde leden blijven onze toewijding aan Wing Chun en de kwaliteit van onze trainingen onveranderd. U kunt zich verheugen op een vernieuwde ervaring met dezelfde passie en toewijding die u van ons gewend bent.

Voor degenen die onze website bezoeken, nodigen wij u uit om de nieuwe look te verkennen en de achtergrond van onze naamswijziging en logo-vernieuwing te ontdekken. Wij geloven dat deze veranderingen niet alleen onze geschiedenis en evolutie weerspiegelen, maar ook een uitnodiging zijn om deel uit te maken van onze toekomstige successen.

Onderwerp: De Symboliek van Onze Vernieuwde Identiteit

Beste leden, vrienden en bezoekers van Wing Chun Feniks,

Met opwinding en trots delen we een nieuw hoofdstuk in onze reis met jullie - een fase van transformatie die niet alleen onze naam en logo betreft, maar ook diepgeworteld is in de symboliek van onze identiteit en toewijding aan België.

Wing Chun Feniks staat niet alleen voor een vernieuwd concept en een frisse impuls, maar het weerspiegelt ook onze diepe verbondenheid met het prachtige land waarin we gedijen. We hebben bewust gekozen voor de kleuren zwart, goud en rood om onze club te laten resoneren met de Belgische vlag en zo onze trots en respect voor ons thuisland uit te drukken.

In ons nieuwe logo behoudt de "W" van Wing zijn krachtige zwart, een kleur die staat voor de diepte van onze traditie en de grondvesten van onze club. Het goud van de "C" van Chun symboliseert niet alleen glans en excellentie, maar dient ook als eerbetoon aan de rijke geschiedenis en culturele diversiteit van België. Ten slotte omarmt de "F" van Feniks het diepe rood, een kleur doordrenkt van passie en vastberadenheid, eigenschappen die we koesteren in onze beoefening van de eeuwenoude kunst van Wing Chun Feniks.

Door deze kleuren te omarmen, eren we niet alleen België als ons thuisland, maar benadrukken we ook de eenheid in verscheidenheid die ons als club kenmerkt. Net zoals de verschillende kleuren op de Belgische vlag samen een harmonieus geheel vormen, zo brengen ook wij als Wing Chun Feniks diverse individuen samen in een gemeenschap van toewijding,

respect en gezamenlijke groei.

Wij hopen dat deze symboliek de diepere betekenis van onze vernieuwde identiteit weerspiegelt en u inspireert om met hernieuwde energie en trots deel uit te maken van onze Wing Chun Feniks-familie.

Met vriendelijke groet,

Sifu Lorenzo Bombello
[Voorzitter, Wing Chun Feniks vzw]

WCAZVZW new = WCFVZWBombello Lorenzo
Grote baan 164/1002
9920 Lievegem
Oost-Vlaanderen - Belgium

GSM: +32468152013* © 2013 - 2024 |Alle rechten voorbehouden.| WCFVZW
.